close

Algemene vragen

Dit ligt aan het product dat je wilt bestellen. Onze houtproducten hebben vaak een wat langere levertijd omdat deze op maat worden gemaakt. Om teleurstellingen te voorkomen houden wij een levertijd van 1 tot 2 weken aan zodat je weet wanneer je uiterlijk je bestelling in huis hebt.
De verzendkosten zijn €5,95 naar Nederland en Belgie. Bij het afrekenen van je bestelling zie je ook duidelijk wat de verzendkosten zijn.
Wij ondersteunen de volgende betaalmethodes: iDEAL (Nederland), Bancontact (Belgie) en Creditcard (VISA / Mastercard).
Producten die niet gepersonliseerd zijn vallen onder het herroepingsrecht en mogen binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop teruggestuurd worden. Dit geldt niet voor producten die op basis van jouw wensen op maat worden gemaakt, denk hierbij aan een product met een foto, namen en persoonlijke gegevens. Meer informatie over het herroepingsrecht vind je in onze algemene voorwaarden.

Retourprocedure:
  • Stuur een mail naar info@livingideas.nl vermeld hierin je naam, het ordernummer en je bankgegevens.
  • Stuur je aankoop vervolgens in de originele onbeschadigde verpakking retour naar: Sparqles, Ligusterbaan 16a, 2908 LW in Capelle aan den IJssel
  • Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen enkele dagen terug op je rekening.
  • De retour-verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening. Houd er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourzendingen niet in behandeling worden genomen.
  • Bij gebruikerssporen, of bij een beschadigde verpakking van het product wordt het aankoopbedrag niet geretourneerd.

Houtproducten

We maken gebruik van populierenhout. Populierenhout is een verzamelnaam voor het hout van verschillende soorten uit het geslacht Populier (Populus). Populieren is licht van gewicht, maar relatief taai en wordt voor veel doeleinden gebruikt. In Nederland worden er onder andere klompen van gemaakt.
Een eigenschp van hout is dat het noesten of kwasten kan bevatten. Een noest is een ronde, ovale vorm van harder en donker hout op de plaats waar een tak gegroeid was. Dit kan er voor zorgen dat er op sommige plekken wat kleurverschil is in het hout. Houd rekening met het doen van een bijbestelling dat het product niet uit dezelfde plaat gemaakt is als je eerdere order. Ook hier kan dus een kleurverschil in zitten.
Uiteraard worden de producten van hetzelfde materiaal gemaakt maar aangezien ze niet uit dezelfde plaat hout gefabriceerd worden kan er dus een kleurverschil zitten tussen je twee bestellingen.